About PXL eXperts

About PXL eXperts

PXL eXperts is hét digitale expertisemagazine van PXL-Research en PXL-Congress. Het magazine kiest - net als Hogeschool PXL zelf - resoluut voor een multidisciplinaire aanpak met een open blik op de wereld. PXL eXperts wordt gevoed door onze eigen onderzoekers en experts, en wijdt de geïnteresseerde lezer in in de facts van vandaag, de trends van morgen en de dreams van overmorgen.

Who we are

Hogeschool PXL heeft het meest diverse aanbod in Limburg. Binnen 7 departementen en 2 schools of arts organiseert ze 22 basisopleidingen (19 bachelors en 3 masters) en 24 afstudeerrichtingen. Met vele postgraduaten, bachelor-na-bacheloropleidingen, na- en bijscholingen, congressen en seminaries is Hogeschool PXL toonaangevend in levenslang leren. De 100.000 jaarlijkse bezoekers van PXL-Congress bewijzen dit. Ook in praktijkgericht onderzoek staat Hogeschool PXL ten dienste van het werkveld. De vele expertisecentra van PXL-Research zijn gekend om hun vraaggestuurde no-nonsense aanpak. Met de Universiteit Hasselt werkt Hogeschool PXL doorgedreven samen in de Associatie Universiteit-Hogescholen Limburg. Hogeschool PXL heeft vestigingen in Hasselt, Diepenbeek en Genk, en is een tweede thuis voor ruim 8.200 studenten en 900 personeelsleden.

Our mission

Hogeschool PXL is de hogeschool met het netwerk. Onze hogeschool zweert bij samenwerking, kruisbestuiving, partnerships en dus ook kennisdeling. Kennis delen is macht. Wie z'n kennis deelt, krijgt feedback en nieuwe inzichten. En wie die nieuwe inzichten krijgt, vergroot zijn kennis: zo simpel de bestaansreden van dit magazine.

Interested in advertising?

Advertising allows us to provide this magazine free of charge and it allows you to promote your product easily all over the world.

Please get in touch to talk about your needs or click here Editor

Advertise NOW

Get in touch

Thank you for reading this far. If you'd like to contact us, please click here to send us a message

Contact